Hof van Benten (NL)

Vakantiebungalow Hof van Benten in Ermelo is landelijk en volledig ingericht en ligt op een groot en bomenrijk perceel met veel privacy recht tegenover de Veluwse bossen.  Zie ook de interieurfoto’s.

In de gezellige huiskamer heeft u een geheel ingerichte keuken (oven met gastoestel, magnetron, 2 koffieapparaten (filter en Senseo), broodrooster, waterkoker) met zitgelegenheid. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten en de keuken te gebruiken. In de lichte woonkamer kunt u heerlijk ontspannen op een comfortabele zitbank of in de love-seat en in de kamer is een Full HD Smart-TV (102 cm) aanwezig. De kamer staat via een schuifdeur in verbinding met het buitenterras en grote tuin (670 m2).

Verder zijn er 2 slaapkamers: één met een luxe tweepersoons boxspring (160 x 200) en voldoende kastruimte en de 2e slaapkamer met een éénpersoons boxspring (80 x 200). Er is een ruime badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel met haarföhn. In een aparte ruimte staan de wasmachine, de condensdroger en de afwasmachine. Deze ruimte is ook via de tuinzijde bereikbaar.

Hof van Benten is natuurlijk voorzien van tv met radio en wifi (kunt u ook uitschakelen!). Er is ruime parkeergelegenheid voor 2 auto’s en in de berging naast de vakantiebungalow staan twee fietsen gratis tot uw beschikking.