Van Harte Welkom

Vakantiebungalow Hof van Benten in Ermelo. Recreëren en sfeervol genieten in en van de natuur!

De bungalow ligt op een groot perceel (730 m2) met veel privacy in het bosgebied tussen Ermelo en Harderwijk. Met een paar voetstappen bent u zo in het grootste aaneengesloten Natura2000 bosgebied van Nederland (1000 km2), de Veluwe!

Hof van Benten is gedurende elk seizoen een heerlijke en comfortabele verblijfplaats en een perfecte uitvalsbasis voor prachtige tochten en/of wandelingen over de Veluwe.

 Holiday bungalow Hof van Benten in Ermelo. Recreate and enjoy in and of nature!
The bungalow is situated on a large plot (730 m2) with lots of privacy in the forest between Ermelo and Harderwijk. With a few footsteps you are so in the largest contiguous forest area of the Netherlands (1000 km2), the Veluwe!  Hof van Benten is a wonderful and comfortable tranquility base to stay during every season. It is a perfect base for beautiful trips and / or walks on the Veluwe or citytrips in the neighbourhood.

Ontdek bijvoorbeeld de Romeinse historie van Ermelo op de Ermelose heide of het uitgestrekte Beekhuizerzand met zijn echte stuifzandgebied, de ‘dansende bomen’ in het Speulder- of Sprielderbos, bezoek landgoed Staverden: de kleinste stad van de Benelux met zijn witte pauwen. Of fiets naar de Veluwse Randmeren en de Hanzestad Harderwijk of naar de vestingstad Elburg via de Hanzeroute Zuid. Mogelijkheden te over (zie ook Omgeving). Zoekt u juist liever een actieve tijdsbesteding? U kunt gedurende het hele jaar mooie wandel- of fietstochten maken of mountainbiken over de vele paden in de bossen. De Veluwe is in alle jaargetijden prachtig om te zien, te voelen, te ruiken en te beleven.

U kunt ook van outdoor activiteiten genieten zoals b.v. surfen op één van de beste wind- en kitesurflokaties van Nederland op het recreatiegebied Strand Horst of golfen op de golfbanen in de omgeving: de Ullerberg in Ermelo, in Zeewolde of in Nunspeet.

NB: Gedurende de maanden november t/m maart wordt vanwege een winterstop Hof van Benten niet verhuurd.